Første hold på den Regenerative Jordbrugsskole starter i 2022

Første hold på den Regenerative Jordbrugsskole starter i 2022 2560 1707 Regenerativt Jordbrug

Første hold på den Regenerative Jordbrugsskole starter i 2022

Vi er glade for den store interesse og opbakning der har været for den Regenerative Jordbrugsskole.

Bygningen af undervisningslokalerne på Farendløse Mosteri er i fuld gang, og vi glæder os til at byde det første hold jordbrugselever inden for på første grundforløb d 18. februar 2022.

Du kan få en plads på Jordbrugsskolen, både hvis du har en plads på en skolegård eller hvis du har din egen gård

Der er stadig ledige pladser på det kommende hold, så hvis du ikke har tilmeldt dig endnu, kan du nå det endnu. Har du endnu ikke fået kontakt til en skolegård om muligt mesterlæreplads, så send os en mail. Så kan vi hjælpe dig med at komme i kontakt med nogle af de regenerative jordbrugs som findes i Danmark. Har du allerede jorden eller går du med planer om at starte op selv, kan du også sagtens blive en del af holdet for 2022. Kontakt os for mere information.

Sådan gør du

Find en gård som du vil lave en mesterlære-aftale med og tag kontakt til dem. Hvis Skolegården har plads til dig i mesterlære, laver I en forhåndsaftale, som du skal bruge til din ansøgning til Den Regenerative Jordbrugsskole. Har du selv en gård kan du også sagtens søge, så angiver du bare dette i din ansøgning. Senest d. 1. februar sender du din motiverede ansøgning inklusiv din forhåndsgodkendelse fra din praktikplads, eller beskrivelse af din egen gård, til jordbrugsskolen@gmail.com

Den Regenerative Jordbrugsskole har tre vigtige grundprincipper:
  • Det er jordbrugspraktikere der underviser
  • Valget af praktikplads skal passe til den enkelte elevs læringsønsker
  • Elever og undervisere er sammen om at udvikle Jordbrugsskolen